26. maj: Blå vandt sæsonen med manér (14-12)

Referat fra onsdagens kampe (2004/05)
Locked
Anton
Posts: 138
Joined: Thu Sep 04, 2003 10:59 am
Location: Weysesgade 29, 2100 Kbh Ø
Contact:

26. maj: Blå vandt sæsonen med manér (14-12)

Post by Anton »

Skønt Hvid længe lå til at få udlignet årsregnskabet på falderebet, lykkedes det alligevel Blå at vinde den sidste omgang. Foran 9-6 var moralen høj på Hvid, men måske på grund af fysikken og mååååskeee på grund af at Hvalen ikke kunne finde ud af at banke bolden heeeelt ned i kurven, kom Blå langsomt tilbage og kvalte al spænding om en fair afslutning på sæsonen ;-) En rigtig god kamp trods ringe fremmøde - hvor var f.eks. Formanden på denne så vigtige aften!? Et stort tillykke til Blå, der ikke blot kom igen i aftenens kamp, men også kom igen hen over foråret.

Blå: Ken, Frederik, Kosmonauten, Knudsen og Per
Hvid: Hvalen, Kjartan, Mathias og Anton
mathias
Posts: 75
Joined: Wed Jul 02, 2003 2:58 pm
Location: FRB/DK
Contact:

Post by mathias »

Tak for en fin sæsson. Vores mål med at lave hold som var nogenlunde lige virkede (specielt efter at Blå fik fløjet Ken ind fra sidelinien) og vi har så vidt jeg ved ikke haft nogle onsdage uden nok fremmødte til at spille en kamp. Det var problemet i forrige sæsson.

Tillykke til Ken med den flotte placering på den totalt syrealistiske MVP liste, og også tillykke til Anton som topscorer og placering i toppen af "point" listen som måske kunne argumenteres er mere reel. Ihvertfald giver den en ret klar indikation af at holdene var lige som det vil kunne ses på

http://www.greiffenberg.com/?sort=point#top10

Med hensyn til vores planlagte sommerfest, så stikker vi en ny dato ud som måske kan få mere tilslutning, sandsynligvis en gang i august.

"Endelig blev det sommerferie", synes min permanent irriterede og hævede lillefinger at sige. Vi håber at den lange pause kan få diverse skader til at hele og specielt at vi kan se en Keld og Ã…l til næste sæsson som starter onsdag den 7. september.
Guest

Post by Guest »

undskyld... uhuee... undskyld alle
Locked