13. april: Spændingen stiger (11-9)

Referat fra onsdagens kampe (2004/05)
Locked
jens
Posts: 33
Joined: Thu Sep 11, 2003 11:43 am

13. april: Spændingen stiger (11-9)

Post by jens »

Efter hvids solide føring igennem det meste af sæsonen fik blå udlignet i det samlede sæson-regnskab. Om det var den stigende spænding, der drev spillerne mod overfladen eller blot almindelig himmelstræben skal være usagt, men overfladetiden overgik bundtiden i en ellers rimeligt velspillet og meget tæt kamp. Hvid lagde bedst ud - tabte pusten midtvejs efter en stribe tåbelige fejlafleveringer - og forsøgte i sidste halvdel at hænge på, men måtte til sidst strække våben overfor et velspillende og konstant pressende blåt hold med mere sikre afleveringer. Præcisionen i afleveringerne var den afgørende faktor i aftenens match. Enkelte spillere måtte sande, at for lange fraværsperioder fra UV hævner sig. Men ellers skal der lyde et velkommen tilbage til (en noget svækket) Uffe.

Hvid: Hvalen, Frømand, Jens, Anton, Mathias, Esbern
Blå: Per, Kosmonauten, Knudsen, Frederik, Kristensen, Uffe
Anton
Posts: 138
Joined: Thu Sep 04, 2003 10:59 am
Location: Weysesgade 29, 2100 Kbh Ø
Contact:

Post by Anton »

Godt referat, Jens :-) Det var en utrolig spændende kamp i går og Blå fortjente sejren - men jeg er sikker på, at Hvid har fundet en løsning, der vil bringe sejren i hus de næste par kampe:

Uffe på holdet, vi vil ha' Uffe på holdet, Uuuuffe på hoooldet, vi vil ha' Uffe på holdet (aka Toms Karameller)
Anton
Posts: 138
Joined: Thu Sep 04, 2003 10:59 am
Location: Weysesgade 29, 2100 Kbh Ø
Contact:

Post by Anton »

... og så det en fornøjelse at se hvordan vi i statistikken langsomt men sikkert nærmer sig os hinanden. Kom så, hvid, kom så!
Locked